GLUKOMANAN

ZA HUJŠANJE

BREZ LAKOTE

 

GLUKOMANAN pomaga pri izgubi telesne teže

Spodnje izjave so resnične, povzete iz tujih spletnih forumov. Težko bi našli izdelek, ki ima toliko zadovoljnih uporabnikov, kot je to Glukomanan.*

Glukomanan

* Vsi učinki Glukomanana (zmanjševanje lakote, zniževanje holesterola, izguba telesne teže) so odvisni od osebe do osebe.

Izkušnje uporabnikov

Glukomanan sem naročila, ker je ta izdelek Dr. Oz v svoji oddaj priporočil kot najboljše tablete za hujšanje vseh časov. Do sedaj sem poskusila že marsikaj, večinoma brez uspeha.

Glukomanan je res izjemen izdelek. Pravzaprav je "ubil" apetit v meni. Velikokrat jem čisto iz dolgčasa ali zaradi stresa. Zdaj sploh nimam več težav krotiti lakoto čez dan. Samo v prvih treh dneh sem izgubila 1,5 kg.

CYNTHIA

Ocena uporabnika

Glukomanan jemljem dvakrat dnevno skupaj z veliko vode. Še preden dobro začnem jesti večerjo ali kosilo, se že počutim sitega. Neverjetno, ampak čez cel dan zdaj lahko zdržim s samo 1400 kalorijami, kar je skoraj polovico manj, kot prej.

DONNA

Ocena uporabnika

Glukomanan uporabljam kot del diete. Samo v prvem tednu sem izgubila 4kg. Seveda sem spremenila svoje prehranjevalne navade, vendar mi glukomanan pomaga, da imam v želodcu vseskozi občutek polnosti, zato tudi nisem lačna.

BARBARA

Ocena uporabnika

Ta izdelek deluje zame odlično! Z glukomananom z lahkoto zdržim na 3 majhnih obrokih cel dan. Glukomanan nudi točno to, kar obljublja! 

GABY

Ocena uporabnika

Kot prvo naj povem, da sem eden izmed tistih ljudi, ki bodo jedli in jedli, vse dokler v želodec tudi fizično ni možno spraviti tudi koščka hrane. To ne počnem vedno, največkrat ob večerih, ko imam končno mir po napornem dnevu. Takrat pa se ne morem več ustaviti. Jem, dokler mi ni slabo.

Glukomanan uporabljam približno 3 tedne. Pred jedjo vzamem 3 kapsule, najraje kar s 3/4 litra vode. Najprej se počutim napihnjenega, vendar ta občutek po 10 minutah izgine. Obrok začnem jesti 30 minut kasneje. Občutek je res neverjeten. Zdaj ob večerih uspem pojesti samo četrtino tistega, kar sem včasih "stlačil" v svoj želodec.V treh tednih sem izgubil že približno 4 kilograme in pravkar naročam novo škatlico.

LEE

Ocena uporabnika

Ta stvar res deluje! 3 kapsule vzamem 20 do 30 minut pred jedjo in v resnici pojem precej manj. Ko ga vzamete, morate spiti dovolj vode. Priporočam vsaj dva kozarca. Jaz ponavadi vzame 3 tablete z vsaj pol litra vode.

Glukomanan sem začel jemati novembra po nekaj mesecih slabega in nezdravega prehranjevanja, ko nisem mogel več zapeti niti hlač. Glukomanan  mi je na začetku pomagal, da sem iz vsakdanje prehrane izločil hitre in nezdrave jedi (junk food). Ker nisem imel več nenehnega občutka lakote, sem se precej lažje odpovedal prigrizkom med obroki.

Če želite shujšati, je dieta še vedno ključnega pomena. Ampak vse skupaj je lažje delati, če nisi non stop lačen.

ERICK

Ocena uporabnika

O Glukomananu sem brala iz raznih revij. Če sem odkrita, sem bila zelo skeptična. Do sedaj sem namreč poskusila že toliko "čudežnih" tablet za hujšanje, da nisem verjela več nikomur. Pa sem vseeno probala.

Ne boste verjeli, ampak zadeva res deluje - vsaj zame je. Prvič sem Glukomanan jemala pred 3 leti in takrat v 7 tednih izgubila kar 10 kg! Lansko leto sem se odločila in ponovno začela z jemanjem Glukomanana. Hkrati sem tudi zmanjšala število zaužitih kalorij, vendar brez telovadbe. Izgubila sem kar 21 kg. Z veseljem vedno kupim novo stekleničko, saj vem da deluje.

BRENDA

Ocena uporabnika

Z ženo jemljeva Glukomanan zdaj že približno 6 mesecev. Verjeli ali ne, skupaj sva dosedaj izgubila več kot 45 kilogramov. Uspelo nama je, da sva precej zmanjšala velikosti obrokov v primerjavi s prejšnjimi porcijami. Hkrati se trudiva, da jeva čimbolj zdravo. In moram priznati, da sploh ni tako težko. Ko enkrat zares začneš izgubljati kilograme, dobiš strašno motivacijo. Prav tako sva opazila, da imava precej manj zgage, kot prej.

RANDY

Ocena uporabnika

Obožujem ta izdelek. Ne samo, da vsrka maščobo iz hrane v želodcu, ampak zaradi manjše absorbcije počisti maščobo tudi v krvi. V zadnjih dveh mesecih sem občutno zmanjšala svoj holesterol v krvi. Samo eno priporočilo - Glukomanan vzemite z veliko vode, saj se le tako lahko razširi po celotnem prebavnem traktu.

GLORIA

Ocena uporabnika